Головна :: О нас :: 24 стандарти якості

24 стандарти якості

24 стандарти якості

Одеський консервний завод дитячого харчування є лідером Хартії «За здорове дитяче харчування» та ініціював прийняття 24 стандартів якості, яких повинні дотримуватися виробники при виробництві своїх продуктів.

Використання 24 стандартів якості при виробництві дитячого харчування Чудо-Чадо говорить про високу якість продукту.

24 стандарти якості
Нормативні документи (стандарти) по контролю готової продукції
1 ДСТУ 4008-2001 Консерви. Соки фруктові, овочеві та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умови.
2 ДСТУ 4084-2001 Консерви фруктові пюреобразні для дитячого харчування.Технічні умови.
3 ДСТУ 4085-2001 Консерви овочеві, овоче-фруктові, овоче-м’ясні для дитячого харчування. Технічні умови.
4 ТУ У 15.8 - 05529030 - 034:2007 Консерви. Соки фруктові, овочеві та овоче-фруктові для дитячого харчування. Технічні умови.
5 ТУ У 15.8 - 05529030 - 035:2007 Консерви фруктові, овоче-фруктові пюреобразні для дитячого харчування. Технічні умови.
6 ТУ 10.03.792 - 89 Консерви для профілактики та лікувального харчування дітей з залізодефіцитною анемією. Технічні умови.
Нормативні документи (стандарти) по контролю основної сировини
7 ТУ У 15.3 - 22480087.007:2007 Пюре-напівфабрикати овочеві. Технічні умови.
8 ТУ У 15.3 - 22480087.008:2007 Пюре-напівфабрикати плодово-ягідні. Технічні умови.
Нормативні документи (стандарти) по контролю основних фізико-хімічних, мікробіологічних показників та показників безпеки
9 ГОСТ 8756.10 - 70 Продукти харчові консервовані. Метод визначення складу м’якоті в соках з м’якоттю.
10 ДСТУ 4305:2004 Фрукти, овочі та продукти їх переробки. Метод визначення каротину.
11 ГОСТ 24556 -89 Продукти переробки плодів та овочів. Метод визначення вітаміну С.
12 ДСТУ 4957:2008 Продукти переробки фруктів и овочів. Методи визначення кислотності, що титрується.
13 ДСТУ 4913:2008 Фрукти, овочі та продукти переробки. Методи визначення мінеральних домішків.
14 ГОСТ 28562 - 90 Продукти переробки плодів та овочів. Рефрактометричний метод визначення розчинних сухих речовин.
15 ДСТУ 4948:2008 Фрукти, овочі та продукти їх переробки. Методи визначення вмісту нітратів.
16 ГОСТ 29032 - 91 Продукти переробки плодів та овочів. Методи визначення оксиметилфурфурола.
17 ДСТУ 4947:2008 Фрукти, овочі та продукти переробки. Методи визначення вмісту мікотоксина патулину.
18 ГОСТ 10444.11-89. Продукти харчові. Метод визначення молочнокислих мікроорганізмів.
19 ГОСТ 10444.12 - 88. Методи визначення дріжджів та плісеневих грибів.
20 ГОСТ 10444.15-94. Продукти харчові. Методи визначення кількості мезофільних аеробних і факультативно-анаеробних мікроорганізмів.
21 ГОСТ 30425 - 97 Консерви. Метод визначення промислової стерильності.
22 ГОСТ 30518 - 97 Продукти харчові. Метод виявлення та визначення кількості бактерій групи кишкових паличок (коліформних бактерій).
Нормативні документи (стандарти) по контролю маркування та упаковки.
23 ГОСТ 13799 - 81 Продукція плодова, ягідна, овочева і грибна консервована. Упаковка та маркування.
24 ДСТУ 4518:2008 Продукти харчові. Маркування для споживачів.